facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2015-07-16
Vizualizari: 14314
Comentarii: 2
7 plante ce reduc pofta de mâncare

De multe ori, pofta de mâncare greu de controlat este duşmanul numărul unu al siluetei. Dacă faceţi parte dintre persoanele pofticioase sau prea stresate, care nu se pot opri de la mâncare sau mănâncă rar, dar mult, şi la ore târzii, plantele medicinale vă pot fi de un ajutor preţios.

Iată-le pe cele mai importante 7, care se pot combina pentru tratamente naturiste de succes:
Seminţele de in au un conţinut bogat de fibre care absorb lichidele din stomac şi se depun pe suprafaţa mucoasei gastro-intestinale, creând senzaţia de saţietate şi reducând absorbţia glucidelor şi lipidelor de la nivel intestinal. De asemenea, acizii graşi polinesaturaţi esențiali prezenţi în seminţele de in grăbesc transformarea, la nivel hepatic, a colesterolului în acizi biliari şi contribuie la eliminarea lui din organism.

Semintele de psyllium sunt bogate în fibre solubile (100 g semințe de psyllium conțin 70 g fibre solubile). Ajunse în stomac, ele se comportă asemenea unui burete, care se umflă, generând o senzaţie de plin. Luate cu jumătate de oră înainte de masă, vă vor ajuta să mâncaţi mai puţin, deoarece vă veţi sătura mult mai repede.

Tărâţele de grâu sunt o sursă de fibre insolubile (celuloză, hemiceluloză, lignină), care au capacitate mare de absorbţie. Fibrele vegetale din tărâţele de grâu sporesc volumul hranei fără să aducă plus de calorii; astfel, creează senzaţia de saţietate şi ajută eliminarea kilogramelor nedorite. Fibrele insolubile sunt recomandate mai ales celor care suferă de constipaţie.

Cicoarea contribuie la controlul greutăţii prin scăderea apetitului, datorită conţinutului crescut de inulină în rădăcină. Inulina este o fibra solubilă, hipocalorică, ce încetinește absorbția intestinală, ajutând la controlul greutății, reducând colesterolul total, trigliceridele și glicemia.

Tuberculii de topinambur sunt ideali pentru curele de slăbire. Conţin inulină din belşug, care reduce senzaţia de foame şi reglează metabolismul lipidic. Sunt un ajutor important pentru persoanele supraponderale care urmează diete, prin care vor slăbi gradat. Rezultatele obţinute în timp sunt durabile şi fără riscuri pentru sănătate.

O echipă de medici germani condusă de dr. Wilhelm Werk a realizat un studiu privind efectele topinamburului asupra greutăţii. Au luat 2 loturi de pacienți supraponderali şi obezi: primul lot (81 de persoane) a primit topinambur zilnic, în timp ce al doilea lot (de control), numarand 85 de persoane, a primit un remediu placebo. Ambele grupuri au urmat o dietă hipocalorică de severitate medie, timp de 12 săptămâni. La finalul studiului, persoanele din lotul care a luat topinambur slăbiseră cu 40% mai mult decât pacienţii care au luat placebo!

Hoodia gordonii este un cactus originar din deşertul Kalahari. Ea a fost folosită de secole de triburile nomade, care mestecau tulpini de Hoodia gordonii şi erau, astfel, în stare să meargă zile întregi fără să mănânce, dar şi fără să-şi piardă puterea fizică. Ea acţionează la nivelul centrului saţietăţii din hipotalamus, eliberand un compus chimic similar cu glucoza, dar de 100 de ori mai puternic, ce inhibă senzaţia de foame. Hoodia trimite semnale creierului asemănătoare celor trimise de stomac când este plin, inducând o stare de saţietate.

Spirulina este considerată un super-aliment deoarece conţine 70% proteine de înaltă calitate (mai multe decât carnea) şi o mare concentrație de nutrienţi care sunt foarte uşor asimilabili de către organism. Astfel, contribuie la controlul greutăţii prin scăderea apetitului, având totodată, şi efect de reducere a colesterolului, lipidelor si a glicemiei.

Puteţi găsi aceste plante în următoarele produse Fares pentru cura de slăbire:
SILUETA PERFECTĂ-Sațietate cu fibre - complex din fibre şi plante medicinale - care conţine: seminţe de Plantago ovata, fibre vegetale din grâu - 22%, rădăcină de cicoare - 22%, tuberculi de topinambur, seminţe de in, scorţişoară, ulei esenţial de lămâie.
SILUETA PERFECTĂ - Controlul Apetitului, capsule, care conţine: extract total 10:1 de Hoodia gordonii, spirulină, fibre vegetale din grâu, extract de frunze de senna standardizat în min. 20% senozide, rădăcină de cicoare. DAPHNE - Controlul Apetitului, capsule, care conţine: spirulina, extract de hoodia, extract de garcinia, rădăcina de cicoare, semințe de in.
Pe lângă acestea, Fares a mai creat și alte tipuri de produse naturiste, precum ceaiuri medicinale și tincturi. Le găsiți pe toate în secțiunea Produse a acetui site!
ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Bună dimineața. Vreau și eu ceva de slăbire.am intrat la menopauză și m-am îngrășat 11kg.nu reușesc să dau deloc kg.si am o poftă nebună de
mâncare.va mulțumesc

Raspuns Fares: Buna ziua. Va recomandam Silueta perfectă 1 – purificare și drenaj ceai, 2 cani pe zi timp de o luna. Asociat Silueta perfectă – controlul apetitului capsulele, 3x1 pe zi inainte de masa timp de o luna. Din a doua luna va recomandam Controlul greutatii capsulele si ceai 3x1 pe zi timp de 2 luni. O luna pauza. Puteti continua cu complexul Silueta perfecta, 1 plic inainte de masa pe stomacul gol. Se administrează cu iaurt, cereale, suc de fructe sau apă, de preferinţă dimineaţa şi la prânz, imediat înainte de servirea mesei.Consumaţi în decurs de 30 minute de la ingerare minim 400 ml de lichide. Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide.
Necula Marinela
12 Iunie 2023
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri