facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2017-09-18
Vizualizari: 1645
Comentarii: 0
Măști naturale care îți refac părul după vară

Soarele arzător, clorul din piscine, apa sărată de mare, toate acestea și-au pus amprenta asupra părului tău. L-au făcut mai casant, mai decolorat, mai uscat și mai fragil, cu vârfuri despicate. Îl poți revitaliza cu măști făcute în casă. Sunt ieftine și simplu de preparat.

Mască hrănitoare cu banană

Amestecă o banană cu două linguri de ulei de măsline, una de ulei de ricin, două de miere și trei linguri de iaurt. Aplică pe părul umed, acoperă-l cu un prosop și lasă să acționeze timp de o oră. Apoi clătește.

Mască pentru păr uscat

Se amestecă în proporții egale ulei de măsline și ulei de cocos. Se aplică pe lungimi și se lasă să acționeze cât mai mult timp posibil.

Mască pentru păr gras

După șamponare, clătește părul cu infuzie din frunze de nuc. În timp, vei observa că firele capătă reflexe arămii. Părul mai poate fi clătit cu un amestec de 4 linguri de oțet de mere la o cană de apă.

Mască hidratantă cu gălbenuș de ou și portocală

Ai nevoie de două gălbenușuri, zeama de la o portocală și două linguri de ulei de ricin. Amestecă ingredientele, aplică pe scalp și lungimi, masând bine, lasă să acționeze 30 de minute, apoi clătește.

Mască pentru păr strălucitor

Prepară o „maioneză” din două gălbenușuri de ou, ulei de măsline, ulei de cocos și ulei de ricin. Aplică pe lungimea părului și lasă să acționeze câteva ore. Apoi șamponează și clătește.

Soluții pentru scalpul gras

Ai nevoie de un amestec din tinctură de ardei iute, de urzică și de mesteacăn. Masează ușor pielea capului cu această soluție, acoperă cu un prosop și lasă să acționeze 30 de minute. Tincturile activează circulația de la nivelul scalpului, stimulează creșterea părului și hrănesc pielea.

Cum poți stopa căderea părului din această perioadă?

Ai observat că toamna îți cade mai mult păr? Explicația este aceea că, în lipsa soarelui, în special la femei, funcția tiroidiană scade, apărând ușoare modificări hormonale. Alimentația mai săracă în fier și vitamine (date în mod normal de verdețuri) este și ea responsabilă. Evident, poți apela la diverse șampoane și loțiuni din farmacii, însă rata lor de eficiență e destul de limitată. Tot natura ne oferă un remediu imbatabil - usturoiul. Este celebru pentru puterea lui de a regenera părul. Se ia pur și simplu un cățel de usturoi, se secționează pe jumătate și se freacă scalpul cu el. După aceea, îți înfășori capul cu un prosop și lași să acționeze o jumătate de oră. Tincturile de ardei iute și de piper, care se găsesc în magazinele naturiste, sunt alte tratamente naturale eficiente.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri