facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2013-11-14
Vizualizari: 1702
Comentarii: 0
6 tincturi pentru gripă şi răceală

Dacă eşti adeptul remediilor naturale atunci când vrei să vindeci o afecţiune, din „cămara” ta nu trebuie să lipsească tincturile. Doar câteva picături, de două-trei ori pe zi, te pot pune pe picioare. Pentru răceală şi gripă, boli obişnuite ale sezonului rece, îţi recomandăm 6 tincturi.elimina disconfortul respirator

Tinctura de propolis. Este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, are efect antiviral, antiinflamator, fiind, astfel, utilă în cazul infecțiilor respiratorii și durerilor în gât. Se iau 10 picături de câteva ori pe zi.

Tinctura de soc. Dacă ai gripă cu febră, tinctura de soc îţi vine în ajutor. Are efect sudorific, antiinflamator, antiseptic. Se iau 20-30 de picături, diluate în apă sau chiar în ceai de soc, de trei ori pe zi.

Tinctura de măceşe. Îţi întăreşte sistemul imunitar, ajutând organismul să lupte mai eficient cu boala. În plus, are efect sedativ, fiind ideală înainte de culcare. Se iau 2-3 picături, diluate în apă.

Tinctura de usturoi. Ca şi usturoiul în stare proaspătă, tinctura se numără printre cele mai bune remedii naturale în răceală. Are rol antiseptic, antireumatic, vasodilatator. Se iau circa 20-30 de picături, de două ori pe zi.

Tinctura de rostopască. Este bună în caz de tuse convulsivă, pe care o calmează prin efectul său antispastic.

Tinctura de echinacea. Această plantă medicinală e celebră pentru întărirea sistemului imunitar. Folosită în cură de 10 zile, tinctura ajută la tratarea răcelilor şi virozelor respiratorii.

Recomandarea Fares: tinctura Biosept, bună în caz de răceală, gripă, tuse, bronşită, şi tinctura Hapciu, cu efect antitusiv, expectorant, sudorific, febrifug, antiinfecţios şi antiinflamator

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri