facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2019-02-18
Vizualizari: 8085
Comentarii: 4
6 motive pentru care răcești atât de des

De unii nici nu se atinge răceala, cât e iarna de lungă, iar tu nu mai scapi de ea. Vrei să stii de ce? Pot fi 6 posibile cauze.

Un adult răcește, în medie, de patru ori pe an, cel mult, în timp ce la un copil episoadele de răceală ajung la șapte-opt. Vindecarea se face într-o săptămână – până la zece zile. Tu răcești mult mai des, boala durează  mai mult, iar uneori apar complicații? Ești mereu cu șervețelele după tine și parcă ai uitat cum e să respiri normal? Înseamnă că undeva sunt niște probleme.

Ai imunitatea slăbită

Primul motiv pentru care toate bolile se prind de tine este, evident, acela că ai imunitatea la pământ. De ce nu încerci să faci o cură de vitamine și minerale, de suplimente alimentare pe bază de ciuperci medicinale, de siropuri de imunitate cu echinacea, miere și cătină? Vei vedea diferența!

Mănânci nesănătos

Hrana săracă în vitamine, minerale, antioxidanți, bazată mai degrabă pe fast-food, afectează capacitatea organismului de a lupta cu boala și întârzie vindecarea ei.

capsule moiIei antibiotice

Îți spui că doar ele te mai pot salva, dar intri într-un cerc vicios. Nu ai nevoie de antibiotice în infecțiile virale, ele doar slăbesc imunitatea și dau rezistență. În cazul în care apar complicații (otită, sinuzită, laringită...), mult mai indicate sunt antibioticele naturale Biomicin, pe bază de uleiuri esențiale.

Nu ai grijă la igienă

Dacă circuli cu mijloacele de transport în comun, mergi des în locuri publice, aglomerate, pui mâna peste tot, apoi o duci la nas și la gură, fără să te fi spălat înainte cu apă și săpun, intri automat în contact cu virusurile.

Fumezi

Potrivit studiilor, fumătorii activi sau pasivi au mult mai multe episoade de bronşită acută decât cei care nu fumează. Iar 90% dintre bronşitele cronice au ca principal vinovat fumatul. Inhalarea fumului de țigară distruge cilii din fosele nazale și, implicit, bariera de apărare a organismului împotriva virusurilor. Apoi, fumul usucă și mai tare gâtul și mucoasa respiratorie, sensibilizându-le.

Nu te tratezi

În momentul în care ai răcit, nu iei măsuri, sau nu le iei pe cele corecte. Spre exemplu, dacă nu bei cât mai multe ceaiuri medicinale ca să te hidratezi, mergi în continuare la serviciu unde tragi de tine, te obosești, te stresezi, nu apelezi la niciun remediu, atunci nu e de mirare că boala se agravează și te ține mai mult.

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Răcesc mereu ce îmi recomandați

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Imunitate cu 7 ciuperci, câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, la o oră după masă. Ultima administare să nu fie mai târziu de ora 18. Durata curei: 3-6 săptămâni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Nicolae Amar
13 Iulie 2022

Răcesc foarte des soțu la fel si băiatu il am răcit acum vreau cv pt imunitate ca mi sa luat de atatea medicamente va rog ajutatima

Raspuns Fares: Pentru adulti si copii cu varsta peste 10 ani, va recomandam capsulele Imunitate cu 7 ciuperci cate 1 capsula de 3 ori pe zi, 1 luna. Se pot asocia comprimatele Vitamina C naturala, cate 2 comprimate de 3 ori pe zi si ceai Imunitate, 3 cani pe zi. Pentru copii cu varsta 7-10 ani, se pot administra capsulele Imunitate respirator si digestiv, cate 1 capsula de 2 ori pe zi, 3 saptamani si comprimatele Vitamina C naturala, 1 comprimat de 3 ori pe zi, 1 luna si ceaiul Imunitate 2 cani pe zi.
Tarau ELENA raluca
22 Ianuarie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri