facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-04-03
Vizualizari: 8647
Comentarii: 2
5 reguli pe care trebuie să le respecţi când iei antibiotice

Antibioticele de sinteză trebuie administrate cu mare grijă pentru că pot avea efecte adverse. Ia-le doar când e absolut necesar, la recomandarea medicului şi cu un ochi la sfaturile noastre de mai jos.

-         În primul rând, ţine-te de tratament şi ia-le la ore fixe pentru a-şi face efectul. Infecţiile trebuie să-şi primească periodic şi constant doza de medicament, în caz contrar boala nu se va vindeca.antibacterian

-        Dacă iei pilule contraceptive, trebuie să ştii că antibticele le pot afecta eficienţa. Astfel, pe parcursul administrării tratamentului şi încă şapte zile după terminarea acestuia e bine să foloseşti alte măsuri de contracepţie.

-        Pentru a-ţi proteja stomacul, consumă mai multe probiotice în această perioadă. Se găsesc în murături, iaurturi naturale şi lapte, numai că lactatele nu trebuie consumate concomitent cu pastilele, ci la două-trei ore distanţă, deoarece ele diminuează efectul antibioticului. Mănâncă zilnic, mai ales în această perioadă, legume cu frunze verzi, cum sunt urzicile, spanacul, salata verde, dar şi seminţe de in şi de dovleac, surse importante de vitamine, minerale şi acizi graşi esenţiali care vor ajuta organismul să se refacă. Bea ceaiuri medicinale de muşeţel, care are efect gastro-protector, dar şi antiinflamator şi bactericid, sau ceaiuri din plante cu efect antibiotic natural, cum este cel de frunze de măslin.

-        Du tratamentul până la capăt. Chiar dacă boala dă semne de vindecare, urmează în continuare tratamentul atât cât ţi-a fost prescris de medic. Altfel, poate recidiva, iar bacteriile pot dezvolta rezistenţă la antibioticele pe care le-ai luat până acum.

-        Dacă eşti în permanenţă bolnav, nu te vindeci şi te tratezi mereu cu antibiotice, e posibil să fi dezvoltat o rezistenţă la acele medicamente. Soluţia ar fi nu alte antibiotice, tot mai puternice, ci să încerci varianta naturală. S-a demonstrat că bacterii care nu răspundeau la medicamente de sinteză au fost ucise de uleiurile esenţiale din plante medicinale. Foarte puternice antibiotice naturale sunt uleiurile de cimbru, cuişoare, ti-tree.

Recomandarea Fares: Biomicin capsule moi, ulei Biomicin sau ulei Biosept plus

ASOCIERI RECOMANDATE
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Pot folosi uleiuri esentiale dacă iau antibiotic?

Raspuns Fares: Puteti administra fara probleme.
Mirela
24 Decembrie 2022
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri