×
x
RĂMÂI CONECTAT!
Lasă-ne adresa de mail şi află noutaţile Fares!

5 ingrediente vegetale cheie pentru arderea grăsimii

Articole

Iată 5 din cele mai importante plante medicinale care accelerează metabolismul, reduc trigliceridele și colesterolul, și vă ajută să scăpați de kilogramele în plus.

Frunzele de ceai verde accelerează metabolismul și putem spune că sunt aliatul siluetei. Datorită polifenolilor conținuți, creșc termogeneza, ajută la arderea grăsimilor și au efect diuretic. Taninurile din compoziție împiedică asimilarea de noi grăsimi și încetinesc acumularea depozitelor adipoase de la nivelul abdomenului.

Garcinia cambodgia prin acidul hidroxicitric reduce pofta de mâncare, creşte oxidarea grăsimilor, îmbunătăţeşte nivelul lipidelor din sânge, reduce greutatea corporală şi modulează o serie de gene de reglare a obezităţii fără a afecta proteinele mitocondriale şi nucleare necesare pentru funcţiile biochimice şi fiziologice normale.reduce pofta de mancare

 Guarana conține 2,5% până la 5% cafeină. Aceasta are efect de reducere a apetitului și de accelerare a metabolismului cu 3-11% în 12 ore, ceea ce înseamnă că organismul arde mai multe calorii în repaus. Studiile au arătat că guarana poate suprima genele responsabile de producția de celule adipoase și le stimulează pe cele care o încetinesc.

Fructe de soc sunt recomandate în curele de slabire datorită asocierii efectelor diuretice, diaforetice şi laxative care favorizează eliminarea atât pe cale renală, cât și pe cale intestinală și cutanată a substanţelor reziduale din organism. Acidul ursolic din compoziția fructelor de soc este un component natural care a dovedit în studii efecte de scădere a adipozității abdominale şi a nivelului lipidelor plasmatice, manifestând efecte anti-obezitate.

Yerba Mate supranumită cafeaua argentinienilor, are un conținut bogat în polifenoli, cafeină și acizi clorogenici care reduc colesterolul, trigliceridele și greutatea corporală. Numeroase studii au demonstrat că Yerba Mate are un puternic efect anti-obezitate fără efecte adverse semnificative. Acțiunea este atribuită pe de o parte acidului clorogenic care inhibă adipogeneza și pe de altă parte cafeinei care reduce pofta de mâncare și accelerează arderea grăsimilor.

Regăsiți aceste plante în produsulele naturale din plante medicinale Silueta Perfecta – controlul greutății capsule și ceai, special concepute pentru pierderea în greutate și reducerea circumferinței taliei.

Adaugă comentariu

Te asigurăm că nu folosim datele tale personale în alt scop decât cel precizat în Politica de Confidențialitate, iar bifarea acestei căsuțe echivalează cu acceptarea celor prezentate.