facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2014-03-21
Vizualizari: 4435
Comentarii: 0
5 ceaiuri bune după masă

Nu e prima dată când mănânci până nu mai poţi, dar acum, la sărbătorile de iarnă, trebuie să ai mai multă grijă şi să nu exagerezi. Pentru că bucatele tradiţionale sunt printre cele mai grele. Fripturi de porc, şorici, caltaboşi, sarmale, salată boeuf, ouă umplute şi prăjituri, toate acestea îţi pot cădea greu la stomac. Pentru a preveni o indigestie, aprovizionează-te cu unul dintre ceaiurile de mai jos. Sunt ideale după o masă copioasă, ajutând organismul să digere mai uşor alimentele. ceai antibacterian

Ceaiul de mentă. E cel mai bun remediu naturist în indigestie, digestie lentă. El ameliorează durerile de stomac, reduce gazele şi combate diareea. Dacă, dimpotrivă, tu suferi de constipaţie, apelează la un ceai verde. Ceaiul de mentă e un bun digestiv pentru că taie senzaţia de greaţă şi reduce contracţiile musculare, care dau crampe.

Ceaiul verde. După masă, în loc de cafea, poţi bea un ceai verde, aromat şi sănătos. Favorizează tranzitul intestinal şi combate constipaţia, acţionând ca un laxativ natural. În plus, este plin de antioxidanţi, fiind recomandat şi în curele de slăbire.

Ceaiul de muşeţel. Florile de muşeţel sunt un adevărat medicament natural pentru un spectru larg de afecţiuni. În acest caz, calmează durerile şi arsurile la stomac, este antispastic şi stomahic (stimulează secreţia sucurilor gastro-intestinale). E recomandat în gastrită, ulcer, crampe digestive, colite şi flatulenţă.

Ceaiul de gimbir. E „specialist” în probleme digestive. Rezolvă de la balonare, gaze, dureri abdominale, până la arsuri la stomac, e foarte bun stimulent digestiv, este revigorant şi bogat în vitamine şi minerale.

Ceaiul de cimbru. Dacă ai mâncat prea mult şi ai crampe abdominale, apelează la cimbru. Acest ceai medicinal calmează durerea şi e recomandat după masă celor care au o digestie dificilă.

 

Recomandarea Fares: Capsule digestie uşoară, se administrează după masă

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri