facebook-page-view
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-05-21
Vizualizari: 5925
Comentarii: 4
3 uleiuri esențiale cu eficiență dovedită în infecții urinare

Selectarea uleiurilor esenţiale pentru tratatrea infecţiilor se poate face prin metoda AROMATOGRAMEI. Acesata metodă, inspirată din tehnica antibiogramelor, permite măsurarea puterii antibacteriene a uleiurilor esenţiale  şi studierea sensibilităţii germenilor la acţiunea acestora.

Vă prezentăm rezultatele analizelor de laborator efectuate prin metoda aromatogramei pe 6 uleiuri esențiale (șovârv, cimbru, scorțișoară, ienibahar, lemongras și ienupăr de la Fares) care conform datelor științifice publicate în revistele de specialitate au demonstrat cea mai ridicată activitate antibacteriană asupra E.coli - principalul germen patogen implicat în infecțiile urinare.

S-au efectuat 84 de aromatograme pe 7 tulpini diferite de E.coli. Prin măsurarea diametrului zonei de inhibiție din jurul rondelelor impregnate cu cele 6 uleiuri esențiale s-a putut determina puterea antibacteriană a fiecărui ulei testat. Rezultatele au arătat că cel mai bun efect l-a avut uleiul esențial de scorțișoară, urmat de cel de șovârv și cimbru, acestea înregistând zone de inhibiție cu diametre cuprinse între 25 și 28 mm, ceea ce înseamnă o activitate antibacteriană foarte bună. Uleiul esențial de ienibahar și lemongras au prezentat zone de inhibiție cu diametre cuprinse între 13 și 15 mm, ceea ce înseamnă o activitate antibacteriană bună, iar uleiul esențial de ienupăr a avut cea mai slabă acțiune asupa E.coli, dintre uleiurile testate în acest studiu.

Cele 3 uleiuri esențiale de șovârv, cimbru și scorțișoară, care au demonstat  activitate antibacteriană foarte bună împotriva E.coli, le regăsiți într-o combinație optimă în produsul Biomicin urinar capsule moi, recomandat în infecțiile de tract urinar, inclusiv la persoane care au alergii, intoleranță sau gemeni ce au dezvolat rezistență la antibioticele uzuale.

 

         

 

           

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
Comentarii

Produsul este bun și pentru tratarea infecției cu Klebsiella oxytoca? Mulțumesc

Raspuns Fares: Va recomandam capsulele Biomicin urinar, cate 1 capsula de 3-4 ori pe zi, 10-15 zile si ceaiul Diurosept cate 4-6 cani pe zi, 3-6 saptamani. Se asociaza capsulele Diurosept cu merisor cate 1 capsula de 3 ori pe zi .Capsulele Diurosept cu merisor se pot administra 1-3 luni.
Diana FIlip
10 Ianuarie 2023

Mă interesează ce produse aveți pe pericardită lichidă - foarte urgent.

Raspuns Fares: Buna ziua. Nu avem un remediu specific. Va recomandam consultul medical daca este un caz de urgenta.
Vali marina
11 Noiembrie 2021
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri