facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Publicat la: 2021-08-26
Vizualizari: 555
Comentarii: 0
10 metode de a preveni cistita la copii

Infecțiile urinare de tipul cistitelor sunt afecțiuni frecvente nu doar în rândul femeilor, ci și al fetițelor. Deși extrem de neplăcute, ele nu reprezintă o problemă de sănătate gravă și se tratează relativ ușor, cu remedii naturale din plante, ca Biomicin Urinar. Totuși, cel mai bine este să încercăm să le prevenim. Sunt câteva lucruri ce țin de stilul de viață pe care orice părinte ar trebui să le cunoască și să le respecte.

  1. Încurajați-vă copilul să consume cât mai multe lichide. Dacă el uită, aduceți-i aminte.antibacterian natural
  2. De asemenea, încurajați-l să meargă la toaletă de câte ori este necesar și să nu se abțină. Ba chiar să ajungă la fiecare 3-4 ore, deoarece urina care stagnează în vezică creează un mediu propice pentru înmulțirea bacteriilor. Astfel, înainte de a pleca de acasă, mergeți la baie! Dacă are nevoie pe drum, în trafic, opriți la o benzinărie! Copilul mai trebuie învățat să nu-i fie rușine să se ceară la toaletă când e la școală și are nevoie; sau, cel mai simplu, recomandați-i să nu uite să meargă în pauze.
  3. În ceea ce privește toaletele publice, fetițele trebuie să-și însușească un set de reguli de igienă: să se spele pe mâini nu doar după, ci mai ales înainte, pentru a avea mâinile igienizate atunci când se șterge; să nu se așeze niciodată pe capacul vasului de toaletă, să aibă grijă ce hârtie folosește.
  4. De mici, fetițele trebuie învățate să se șteargă din față în spate, pentru a nu se contamina cu cu germeni din flora fecală.
  5. Constipația e și ea un factor favorizant. Ideal este ca cel mic să aibă scaun zilnic, iar acest lucru se poate obține printr-o alimentație corectă, bogată în fibre și în acizi grași omega 3, precum și prin consum adecvat de lichide.
  6. Dacă mama are infecție urinară, trebuie să dezinfecteze toaleta de acasă după folosire.
  7. Nu puneți în apa din cadă spumante de baie, nu lăsați săpunul în apă, atunci când fetița face baie, deoarece toate acestea perturbă flora bacteriană sănătoasă, cu rol de protecție.
  8. În același timp, atunci când sunteți în vacanță, cazați la hotel, nu faceți baie în cadă, oricât de curată ar părea ea. Optați pentru duș.
  9. Fetițele e bine să poarte doar lenjerie de bumbac, care lasă pielea să respire.
  10. Introduceți în dieta copiilor suc de merișoare, ceaiuri medicinale și probiotice. Întăriți-le imunitatea cu fructe, legume, ciuperci medicinale, produse ale stupului, pentru ca organismul lor să nu mai fie atât de vulnerabil în fața microbilor. Iar dacă, totuși, apare infecția, duceți tratamentul până la capăt, chiar dacă simptomele dispar în 1-2 zile. În caz contrar, bacteriile se regrupează și infecția reapare.

 

Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
ADAUGĂ COMENTARIU
Leave a Reply

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri