Vermicin Forte, D101, capsule moi

 
vermicin forte

38.59 lei In stoc

Vermicin Forte, D101, capsule moi
22 votes, 3.14 avg. rating (63% score)
Contribuie la înlăturarea organismelor nedorite din tractul intestinal. (Formulă elaborată de Cornelia Decu Chaumont)   INGREDIENTE/CAPSULĂ: -ulei vegetal de floarea soarelui 200 mg -uleiuri esenţiale de: arbore de camfor (Cinnamomum camphora) chemotipat în cineol 32,8 mg, ti-tree (Melaleuca alternifolia) 28,4 mg, scorţişoară chinezească (Cinnamomum cassia) […] Citeste mai departe 
Scoate un produs Adauga un produs
Adaugă produsul în coș
Înapoi la produse 0 produse în coș

Descrierea Produsului

 

Contribuie la înlăturarea organismelor nedorite din tractul intestinal. (Formulă elaborată de Cornelia Decu Chaumont)

 

INGREDIENTE/CAPSULĂ:

-ulei vegetal de floarea soarelui 200 mg

-uleiuri esenţiale de: arbore de camfor (Cinnamomum camphora) chemotipat în cineol 32,8 mg, ti-tree (Melaleuca alternifolia) 28,4 mg, scorţişoară chinezească (Cinnamomum cassia) 22,8 mg, niaouli (Melaleuca quinquenervia) 22,8 mg, arbore de camfor

(Cinnamomum camphora) chemotipat în linalool 22,8 mg, lemongrass (Cymbopogon citratus) 20 mg, frunze de scorţişoară (Cinnamomum zeylanicum) 17,2 mg, eucalipt (Eucalyptus globulus) 17,2 mg, şovârv (Origanum vulgare) 14 mg, nucşoară (Myristica fragrans) 2 mg.

Arborele de camfor este un arbore originar din China, Japonia şi Sri Lanca, denumit de către chinezi şi tibetani „regele plantelor medicinale din estul îndepărtat”.

Specia Cinnamomum camphora cuprinde mai multe varietăţi chemotipice, care pot fi diferenţiate prin analiza chimică a acestora. Uleiul esenţial al chemotipului bogat în cineol, întâlnit printre varietăţile chinezeşti de arbore de camfor, conţine peste 70% 1,8-cineol având activitate de inhibare a dezvoltării microorganismelor potenţial patogene şi de înlăturare a organismelor dăunătoare din corpul uman.

Chemotipul bogat în linalool, cunoscut ca arbore de camfor de Taiwan, sau Ho, este şi chemotipul utilizat de obicei. Linaloolul a arătat în studii, efecte de combatere a unor fungi şi a altor organisme dăunătoare.

Uleiul esenţial de ti-tree a fost folosit pentru sănătate de către aborigenii australieni vreme de milenii, pentru efectele benefice în cazul muşcăturilor de insecte şi pentru combaterea microorganismelor potenţial patogene. Datorită efectelor sale de combatere asupra unui spectru larg de microorganisme precum bacteriile şi fungii, după anul 1925 a devenit un agent standard, în special în chirurgie. Astăzi este folosit, pe lângă alte aplicaţii, în probleme ale pielii cauzate de prezenţa unor organisme dăunătoare.

Uleiul esenţial de scorţişoară chinezească (Cinnamomum cassia), specie înrudită cu arborele de scorţişoară cunoscut de noi, (Cinnamomum verum) este bogat în aldehidă cinamică şi conţine cumarine. Aceste componente îi conferă un efect sporit de combatere a microorganismelor (bacterii, fungi, virusuri, protozoare şi chiar a unor acarieni). De asemenea, este cunoscut ca un bun detoxifiant.

Uleiul esenţial de niaouli, provine de la un arbore înrudit cu ti-tree-ul. Are o reputaţie similară uleiului de eucalipt, fiind utilizat tradiţional pentru efectele prompte de combatere a microorganismelor şi organismelor dăunătoare corpului uman.

Uleiul esenţial de lemongrass, foarte bogat în citral, este utilizat, în general, în cazuri de disconfort muscular şi de sensibilitate a nervilor periferici. Are proprietatea de a inhiba dezvoltarea organismelor potenţial patogene, având un spectru destul de larg de acţiune ce cuprinde de la bacterii, fungi şi virusuri până la viermi inelaţi.

Uleiul esenţial din frunză de scorţişoară provine de la arborele de scorţisoară adevărată (Cinnamomum zeylanicum), cum mai este denumită această specie. Acest ulei este folosit de multă vreme în sistemul Ayurvedic, printre altele, pentru efectul său tonic, stomahic, pentru stimularea poftei de mâncare, şi pentru combaterea microorganismelor şi organismelor potenţial patogene.

Uleiul esenţial de eucalipt are ca şi componentă principală 1,8-cineolul, sau eucaliptolul. Efectele sale benefice asupra temperaturii ridicate a corpului, a disconfortului de la nivel muscular şi de agent de combatere a organismelor şi microorganismelor dăunătoare au fost descrise, în Europa, încă din anul 1873, fiind confirmate astăzi de studii ştiinţifice.

Uleiul esenţial de şovârv este bogat în carvacrol şi izomeri şi, de asemenea, în p-cimen, a-pinen, mircen şi timol. Datorită componentelor sale, are o cunoscută şi eficientă acţiune de combatere a microorganismelor şi organismelor potenţial patogene.

Uleiul esenţial de nucşoară, are ca şi componentă principală myristicina, care prezintă un efect insecticid eficient. Camfenul prezent, de asemenea, în uleiul esențial de nucșoară, este cunoscut pentru efectul puternic de combatere a bacteriilor. În India, nucşoara este folosită pentru combaterea organismelor dăunătoare din tractul digestiv.

 

BENEFICII ALE UTILIZĂRII:

-contribuie la purificarea tractului intestinal prin înlăturarea organismelor nedorite de la acest nivel (paraziți intestinali)

-ajută la combaterea microorganismelor şi organismelor dăunătoare corpului uman

-susţine capacitatea de apărare a organismului

-produsul este util şi în cazul muşcăturilor de căpuşe, pentru eliminarea microorganismelor potenţial patogene transmise de către acestea şi pentru a ajuta la eliminarea numeroaselor probleme ce pot să apară, sau la evitarea apariţiei acestora.

 

ATENŢIONĂRI:

A se ţine cont de sfatul medicului şi farmacistului; nu se foloseşte în caz de ulcer gastroduodenal şi gastrită acută, nici la copii sub 14 ani.

 

SARCINĂ ŞI ALĂPTARE:

Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracţiilor uterine.

Nu se recomandă mamelor care alăptează datorită faptului că substanţele active trec în laptele matern şi pot modifica gustul laptelui.

 

EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:

Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

 

MOD DE UTILIZARE:

Adulţi cu greutatea între 40 şi 60 kg: 1 capsulă pe zi.

Adulţi cu greutatea de peste 60 kg: 2 capsule pe zi, la prânz şi seara.

În ambele cazuri se administrează la 30 de minute după masă, cu un pahar de apă plată la temperatura camerei. Pe toată durata curei se recomandă scoaterea produselor lactate, a zahărului şi a produselor din făină albă din alimentaţie!

Durata curei: 20 de zile. La nevoie se administrează încă o cură de 20 de zile.

 

 

Notificat la Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului Nr. 10291/06.06.2016

Comentarii

    Păreri

    Ramai conectat

    Adresa de e-mail nu este validă

    Adresa de e-mail este deja inregistrată

    Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

    Cererea a fost inregistrată cu succes!