facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right

V-ați gândit vreodată cât ceai este produs în inima Daciei, acolo unde Fares își desfășoară activitatea de mai bine de 8 decenii?

În fiecare an, producem peste 20 de milioane de cutii de ceai. Exact, 20 de milioane de cutiuţe de ceai, atât de fragile şi totuşi cu atât de multă sănătate şi stare de bine în ele.

Ei bine, dacă am pune cap la cap toate aceste 20 de milioane de cutiuţe de ceai, am putea acoperi o distanţa echivalentă aproape cu lungimea fluviului Dunărea – 2.800 de km – de la izvoarele din Germania până la vărsarea în Marea Neagră.

Iar pentru noi, mai importantă decât cantitatea este semnificaţia acestui volum uriaş de ceai, de toate sortimentele şi în multe combinaţii. Suntem mândri să expediem povești frumoase și mii de zâmbete spre toate colțurile țării.

De aceea, avem grijă de plante încă de când sunt semințe. Le creștem mari și sănătoase, iar apoi le ambalăm îm pachețele mici și le trimitem spre tine, să te bucuri de aroma și de puterile lor vindecătoare.

Gama noastră de ceaiuri este foarte diversificată, pentru că ne dorim să satisfacem orice nevoie. Tot în acest scop, specialiștii Fares au creat rețete noi și eficiente. În continuare, respectând tradiția și ghidându-se după pasiune, cercetatorii noștri caută să descopere leacuri noi și utile.

Suntem de părere că micile plăceri ne fac viața mai frumoasă, iar cum ceaiurile sunt o bucurie peste tot în lume, am creat game precum Aromfruct, Ceaiurile Lumii sau Ceaiurile Anotimpuri. Așa că, atunci când ai poftă de o băutură care să te bucure, lucrurile bune îți sunt aproape.

În fiecare colț al pământului, din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au vindecat cu ajutorul plantelor. Iar noi continuăm să avem încredere în natură și în leacurile ei, pentru că nu există limite ale bogăției de plante, fructe și mirodenii pe care ni le oferă.

Te invităm să faci cunoștință cu toate produsele noaste și să descoperi ceaiurile de care ai nevoie tu și cei dragi pe www.fares.ro.

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri