facebook-page-view
Discută cu
medicul Fares
Mai multe produse
No products were found.
Fares Separator Left
Fares Separator
Fares Separator Right
  1. Mănâncă micul dejun

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. De aceea, trebuie să mănânci ceva sănătos, pentru a avea energie. Laptele, ceaiul verde, pâinea integrală, iaurtul, fructele, cereale şi mierea sunt alimentele ideale cu care să vă începeţi ziua.

  1. Hidratează-te!

Bea 8 pahare de apă în fiecare zi. Dacă nu eşti încântat/a de apă plată, fă-ţi o limonadă sau un ceai natural.

  1. Mănâncă alimente bogate în fibre

Fibrele solubile din alimente vor înlătura grăsimea, reducând nivelul colesterolului din corp. Fructele şi legumele conţin, pe lângă fibre, minerale şi vitamine. Prin urmare, nu trebuie să lipsească din meniu.

  1. Dormi bine

Calitatea somnului creşte atunci când îţi faci un program zilnic de dormit. Stabileşte-ţi un program de 8 ore de somn, între aceleaşi ore.

  1. Mănâncă grăsimi sănătoase

Fructele de avocado, nucile de tot felul şi uleiul de măsline sunt săţioase şi îţi revitalizează organismul, datorită cantitailor mari de omega 3 conţinute.

  1. Renunţa la sucurile acidulate

Pe lângă faptul că nu sunt sănătoase, conţin foarte mult zahăr. Organismul nu poate arde numărul mare de calorii din aceste băuturi şi le depozitează mai ales în zona abdomenului.

  1. Bea ceai verde

Ceaiul verde are o mulţime de beneficii: scade riscul cancerului şi al bolilor de inimă, conţine antioxidanţi care te ajută să arzi grăsimea şi este detoxifiant.

  1. Fă mişcare!

De îndată ce te trezeşti, este timpul pentru 30 de minute de exerciţii fizice. S-a demonstrat că mişcarea de dimineaţă arde de 3 ori mai multe grăsimi decât cea de pe parcursul zilei.

 

Brandurile Fares

Consimțământ pentru cookie-uri