Sfaturi Practice
 
 

Biomicin capsule moi

custom-Custom_Size___17021551_1481740708533882_3216007610098775571_n

Conţin ulei esenţial de cuişoare bogat în eugenol, care are acţiune antibacteriană cu spectru larg, incluzând tulpinile multirezistente la antibioticele clasice, bacterii Gram-pozitive, Gram-negative, iar efectul este comparabil cu cel al antibioticului neomicin. În plus, este activ şi asupra tulpinilor patogene de Candida. Activitatea antibacteriană a eugenolului poate fi datorată interacțiunii eugenolului cu membrana celulelor bacteriene, pe care o distruge.

Uleiul esenţial de tea tree (arborele de ceai) participă şi el la activitatea antibacteriană şi antifungică a produsului, având eficienţă similară cu cea a clotrimazolului în cazul infecţiilor fungice (onicomicoze). Principiile active din acest ulei esenţial sunt terpineolul şi cineolul, care determină şi  acţiune antibacteriană.

Aceste uleiuri esenţiale se găsesc într-o formulă sigură şi inovatoare în cps moi Biomicin cu efect antimicrobian, antiinflamator şi analgezic. Acest produs are eficienţă antibacteriană confirmată clinic şi paraclinic în 80% din cazuri. Avantaje: zona de inhibiţie similară cu a antibioticelor, este recomandat şi pacienţilor care nu răspund la antibioterapie, nu produce rezistenţă şi nu afectează flora intestinală.

 

Comentarii

 • Rosu Cristina spune:

  Este bun si pentru tuse

 • Rodica spune:

  Capsulele Biomicin si Biomicin Forte pot fi administrate si copiiilor de 2 sau 3 ani?

  • Specialist Fares spune:

   Pentru copii de 2 ani se administreaza siropul Biosept, cate 1 lingurita de 2-3 ori pe zi si ceai de macese sau tei. Daca raceala este insotita si de tuse se poate asocia si siropul Plantusin, cate 1 lingurita de 2 ori pe zi.
   Pentru copii de 3 ani se administreaza siropul Biosept, cate 1 lingurita de 3 ori pe zi. Pentru un efect antibiotic mai puternic se poate asocia si solutia Biomicin cate 1 picatura, la o lingurita de sirop de 3 ori pe zi. In functie de simptome se mai pot asocia si alte remedii.

 • Costea Ana spune:

  Va felicit, si eu folosesc ceaiurile dvs.sunt foarte bune, multumesc

Articole recomandate
Biomicin capsule moi

Top 5 antibiotice din natură

Dacă vrei antibiotice fără efecte adverse ia-le din natură! De mii de ani există o mulţime de remedii pe bază de plante medicinale care pot înlocui cu succes pastilele. Au aceleaşi proprietăţi antibiotice, dar sunt mult mai bine tolerate de organism. Nu provoacă niciun dezechilibru intern şi nici nu dau rezistenţă la bacterii dacă l

citește mai departe

 
Biomicin capsule moi

10 utilizări inedite ale uleiurilor esențiale

Știm despre uleiurile esențiale că se folosesc în aromaterapie, că sunt remediu de bază în inhalații și că, datorită efectului lor antibacterian, antibiotic natural, constituie ingrediente de bază în tratamente interne și externe. Însă uleiurile esențiale au multiple utilizări, unele la care nu te-ai fi așteptat. – Din ulei es

citește mai departe

 
Biomicin capsule moi

Plantusin pentru gât

Comprimatele masticabile au la bază o reţetă unică, care conţine mai multe ingrediente active, care acţionează sinergic pentru a produce un efect analgezic, antiinflamator şi antimicrobian la nivel respirator. Produsul a fost testat timp de 7-10 zile la pacienţi cu rino-faringo-laringite şi s-a arătat că acesta a fost suficient pentru e

citește mai departe

 
Ramai conectat

Adresa de e-mail nu este validă

Adresa de e-mail este deja inregistrată

Te-ai abonat cu succes la newsletterul nostru!

Cererea a fost inregistrată cu succes!